göteborg

yey, toppen dag. allt gick som planerat faktiskt;

kom fram i tid, var vrålhungrig så jag tog äpplet som jag hade med mig, fast jag fick bara ner halva inte ens det (?) har min magsäck krympt? skit samma, men jag gick runt i massa affärer, efter att jag hälsat på mamma då såklart eftersom att jag skulle på matpengar hehe. som jag inte spenderade på mat ;P
som sagt jag gick och strosa (OBS, med min gamla mobil..) och jag fick syn på i Thephonehouse så dit gick jag in, eftersom att en ny mobil är eller ja snarare var ett måste. men aja, där hängde den sony ericsson s500i - the black one!
true love, men jag hade inte pengar så va gör man? väntar tills pappa kommer, självklart. och just då precis då fick jag abstinens, heter det så?, tuggummi måååste ha tuggummi, småsprang till hemköp tog närmaste tuggummipaket - V6, 15.95kr,
gissa vem som ringer då, daddy, vilket sammanträffande. I told him about the cellphone, och han tyckte det lät som en bra idé att köpa den. så han satte väl sig typ i bilen direkt, om han inte redan satt i den, och körde till göteborg,
han var i uddevalla.. efter det ringer mich hon va också på nordstan så vi möttes, efter det bar det av utåt.
där hittade vi en glassbar, jag tog päron och knäck, bara det att jag fick 2knäck och 1päron kula. jag skulle ha en av varje,
men jag tackade och bugade, eftersom att jag fick 3kulor för samma pris som 2. aaaawesome! fast jag va faktiskt tvungen att trycka ner mig glassen,
den slank inte direkt ner för att det var übergott, utan mest som sällskap och för att jag inte gillar att lämna mat, men jag gör det alltid.
hur går det ihop egentligen. mich och jag gick i alla fall vidare efter att glassen var uppäten. week day, nästa hållplats?
och där (som vanligt) glömmer jag min påse med sakerna jag tidigare köpt, två linnen och ett halsband. gick vidare, kom på efter en stund WTF, where is my fuck'n bag!
skyndade mig fort tillbaka, hann inte direkt leta så mycket för där i kassan stog en tjej, med MIN påse. THANK GOD!
fick ju tillbaka den såklart, och innan denna insidenten mötte vi pappa, så pappa mich och jag went to kosmos. jag tog en sallad, ärligt det var bara sallad i, tråkigt.
så den slank inte heller ner som jag hoppats på, eftersom att jag var sugen på sallad ;> sis&dad tog typ massa goa grejer. och nu till the final destination, eller nåt.
THE PHONE HOUSE, min mobil fanns ju såklart inte i svart så jag och pappa drog till Allum där hade folket nämligen lagt undan en svart åt mig, bara mig. hähä.
slutpriset blev på 1498kr, så nu sitter jag här med min underbart vackra mobil :>

sammanlagt under dagen gjorde jag slut på 1500kr(två kr dricks till pappa)+99+70+25+70=1764,
men aja jag blev ju i alla fall en mobil rikare och två linnen OCH ett halsband, fast tyvärr också lite rikare på fett. haha, så ska det vara!

over and out

ps. grattis till er som orkar läsa allt :>

...

om 50min går bussen, och här sitter jag i bara underkläder(!)

men det ska bli riktigt skönt att komma bort från Tjörn i några timmar, ska bara gå runt (har kameran med mig) och strosa, ta det lugnt. kanske köpa någonting, kolla på ny mobil, äta, hälsa på mamma, ring mich hon kanske vill joina mig. men nu måååste jag klä mig framförallt haha!

RSS 2.0