bla bla bla bla jag fattar ingentiiiiiing

datorn har virus eller nåt annat, så jag får sitta vid den bärbara datorn, det är inget vidare.

i torsdags tränade jag hela dan, nästan. efter skolan gick jag direkt till ishallen min träning började halv fyra varade till fem och då va det en timmes paus tills nästa träning.  singel träningen gick kaputt, ingenting funkade bara piruetterna. men det gör dom nästan alltid.. på teamträningen gjorde vi typ ingenting, gick igenom lite formationer och gjorde blocksteg i två timmar, YEY kul! på golv träningen snackade vi bara om hur allt skulle gå till idag på triathlon, vi ska nämligen dela ut vattenflaskor till folket som springer, cyklar och simmar i lagom många timmar :]

igår så va jag ute och gick i nästan två timmar efter skolan, härligt va det. när jag kom hem duschade jag, åt sen stack till Moa, där hände det inte mycket men kul va det!!


göteborg

idag var det einen Ausflug med klassen, slottskogen blev det. och där gick vi runt massa i typ smådugg, inte direkt kul långsamt gick det och på det skulle vi också ha poängpromenad, hur tråkigt som helst. men efter att vi gått en lång stund börjar djuren äntligen dyka upp så smått, pingvinerna va hur söta som helst men det va en ohygglig stank. sälarna va också söta men väldigt tjocka jag trodde dom var ganska fit ändå eftersom att dom simmar runt i vattnet och håller igång. haha! när poängpromenaden va klar så bar det av mot naturhistoriska muséet. där hittade man allt från insekter till riktigt stora valar, har nog aldrig känt mig så liten. efter det så va det siamesiska tvillingar på burk(på bild), mycket mysigt! då va det en som la till en kommentar, undra hur mycket pengar man fått om man dicker upp det vattnet. trodde jag skulle spy... i samma box så fanns det även kohuvuden(på bild), också väldigt kul att se! men i de andra rummen fanns det mera normala söta djur fast det fanns ju en del äcklig saker också, som vampyrfladdermusen(på bild). när vi kom fram till aporna bestämde jag mig för att åååh en sån vill jag ha, hur söta som helst. tog dock inte kort på sötisarna. men sen ville jag även ha en iller, mink, tigerunge, papegoja, möss, skäldpadda och en undelat. jag får nog nöja mig med en undelat faktiskt eftersom att jag blivit så lat när det gäller att sköta om husdjur.

påväg hem fortsatte vi att kolla på filmen Herbie, riktigt bra faktiskt. jag gillar Lindsay Lohan hon är grymt duktig. synd bara att det va dubbat. klarar inte av att kolla då egentligen men jag hade ju aldrig sett den filmen så fick väl stå ut. själv hade man då dessutom bästa platsen på hela bussen, längst fram till höger. det var en dubbeldäckare. riktigt ballt, man såg allting och hade en egen liten tv. lite läskigt var det när bussen va för hög och det kom massa kvistarfrån träd bredvid vägarna som slog mot fönsterrutan när man inte var beredd. men själva bussresan är gärna något jag gör om. däremot klarar jag mig bra utan en lååång promenad i tråkväder och läskiga tvillingar på burk!



skolfoto

NEJ!! katastrof iår igen. åååååååååh, såg inte klassfotot så bra men jag kan inte tänka mig att det blev så bra, och det enskilda är inte ens påtal om hur dåligt det blev. för det första ser jag jätte fet och ihoptryckt ut, för det andra ser leendet helt förfärligt ut :] äsch. hoppas klassfotot blev någorlunda eftersom att alla kommer se det, inte för att folk sitter och glor på en men man kommer säkert få massa uppmärksamhet för att man ser så konstig ut, haha!

resten av dagen var ju helt ok, började klockan tio då var det skolfoto, och det tog så lång tid så vi hann inte med Livskunskapen och på slöjden hade vi håltimme. då var tiden inne för lunch, någon äcklig fisk eller nåt va det. så blev morötter och tomat för min del, gott.
språkval gick hyfsat fort, synd. för när man vill jobba går tiden så fort och när man inte vill går den hur segt som helst.
på gympan körde jag mest höjdhopp som förövrigt gick dåligt klarade bara 1,30m, har nästan klarat 1,40 innan. så jag sket i det och gick ut istället där blev det liiiite voltande med bonda och lilli. det gick förvårnats värt bra, har inte voltat sen jag vet inte när. hehe. men fortsatte med längdhopp där hoppade jag strax över 4,20 inte heller det bästa resultatet.
Matte, gick fort men det va tråkigt som alltid. tummen upp!

direkt efter skolan bar det av till singelträningen, kul var det eftersom att jag satte ügeln riktigt bra varenda gång. helt klockrent, så det gjorde nog min dag, brukar nämligen ha sådär landningar men ändå vara säker på den liksom! så det "firade" jag med kebabtallrik with some friends. och lutzen, har jag höjden på men jag vågar inte hålla kvar mig i luften så jag släpper ut armarna och landar framåt. men jag kan klara det bra, bara jag håller inne. och det är så jobbigt för jag vågar inte. är rädd att ramla och slå mig hårt som jag gjorde en gång, inte så kul..

youtube



-haha måste bara ses!!

förresten blev det inte mycket sömn denna natten heller, visserligen var det lördag men jag ville faktiskt sova. jag vaknade klockan 3 av att min mobil ringde, svarade gjorde jag minsann inte eftersom att det var inte någon från min kontaktlista men jag räknade snabbt ut medan jag tänkte VEM RINGER KLOCKAN TRE PÅ NATTEN?! då kom jag på aahaa, just det! han ja. men jag svarade inte i alla fall. haha! jag är ju inte big fan of speaking you know.

dubbelpass och sömnlösa nätter

en dag fullspäckad med träning, kortspel och fall :]

träningen började 12.00 varade till 14.00 efter det stannade nästan alla kvar i ishallen, eller ja de få som faktiskt var på träningen. vi åt, spelade kort, klantade oss(JOSEN;]), lyssnade musik och lite fler saker som vi inte behöver gå in på i detalj. på andra träningen var vi hur få som helst, men ändå fler än på första timmarna. så det blev blocksteg, cirkelsteg, basic 3 och leverans. och just nu är jag för trött för att egentligen sitta här och skriva om vad som hände så jag tror jag skippar de faktiskt. istället ska jag nog lägga energin på att sova, har inte kunnat sova på flera nätter, ligger bara och tänker. jättejobbigt! fast imorgon gör jag ingenting så spelar ju ingen roll om jag får sömn inatt men kan ju behövas i vilket fall, kanske ska ut och springa? jo varför inte, sprang ju i torsdags så det skadar ju inte att springa en gång till.

på måndag är det skola igen, puff. jag är redan skoltrött har inte ens gått en vecka, det är ju lyckat!
men alla nior, snälla kom tillbaka. det är hur tråkigt som helst när man är äldst, helt obetydligt liksom. det ända som är positivt är att NO med Ulla känns faktiskt ganska bra, kommer väl säkert sakna klacker en del vill säga men nu är det såhär och jag ska försöka höja mig ett steg till i alla tre ämnena. good luck with thaaat.

förresten är jag rödhårig igen, eller ja ännuuu mer än innan.

new, old friend?

skoja bara min klass är grym :] har fått en ny tjej nu också, Amanda.
jag och hon gick i samma klass i mellanstadiet, hoppas man kan få tillbaka samma kontakt som då!

vårat nya schema är inte bra, eller jo ganska slutar i alla fall tidigt på torsdagar och det är ju bra eftersom att jag ska träna då :) fredagar slutar vi kvart över två. resten av dagarna 15.05, surt! det blir bara sämre och sämre schema ju äldre man blir, i sjuan slutade vi INNAN tolv på fredagar, fatta vilken sänkning. påtal om sänkning så får vi Ulla Vänttinen i NO, det kallas också sänkning. hade ju hoppats på att Klacker ändra sig i sista stund och kom tillbaka till oss men icke. för skolan jag går i är så fattig, så att vi inte har råd med nya provrör eller nånting. vi har skaffat oss två nya ämnen också, musik och livskunskap. MVG i musik eeeh nej! Eivor är inget större fan för mig, och hon gillar nog inte mig heller för att jag ska skaffa tandställning, "man ska ha sitt personliga bett" enligt henne. i LK får vi Christina Ekeblad, den bästa läraren som finns typ. synd bara att vi inte ska ha betyg i det, eller jo det är ganska bra ändå så kan man lägga energi på hemkunskap eller nåt. jag har G i det, hur känns det?! inget vidare faktiskt. och alla fjortisar som springer runt med waaaay to much brunkräm, orka smeta in sig i gegga och bara för att försöka se brun ut men istället bli helt fläckig och värsta tigerränder. finns tillochmed killar som är kortare än vad jag va, jag som trodde det var omöjligt! jag fick underskåp dessutom, hur förnedrande är inte det.

nästa måndag är det skolfoto, hoppas vi ska göra oss fula, då behöver man inte skämmas i alla fall för då SKA det vara fult. och onsdagen efter det ska vi till göteborg, klassdag. YEY! I guess

08.25

nu sitter jag här klockan är över nio och jag började 08.25.
jag kände mig helt enkelt för dålig för att dra mig till skolan när jag väl kommit mig upp, och när mamma fått i mig att det bästa är att gå till skolan i vilket fall va det försent så nu väntar jag tills dom har lunch eller nåt liknande, tänker inte gå in i nått klassrum där alla ögonen är riktade mot en själv och bara känna sig förnedrad. visst visst, har gått med den här klassen sen 7:an och jag är fortfarande inte vant mig vid den, vi är ju den bästa klassen sägs det men det är väldigt stelt. kan inte direkt göra vad som helst utan man måste tänka sig för först kan ju visserligen vara bra ibland men jag gillar det inte..

göteborg

jag hann med bussen och det var på håret! fick änna småspringa lite, och när jag kom fram insåg jag att JUST DET! en 354, sanne kan också ta denna bussen så slipper hon cykla till kållekärr, smsade henne men när vi åkte ner mot fagerfjäll stog hon inte vid busshållsplatsen, nehepp tänkte jag då blir det väl cykling för hennes del men icke hon fångade bussen påväg upp istället. så bra började våran dag.

men när vi väl va framme så gick vi runt och pratade kollade i affärer, först köpte jag bara det jag behövde men sen blev det bara mer och mer inpulsköp så typiskt mig! aja blev ju inte helt pank i alla fall, har ju typ 80kr kvar :) fast får ju pengar imorgon igen, ska börja spara lite varje månad nu så jag kan köpa ett objektiv eller nåt annat skoj. även ett par låga converse och en grå stor tjocktröja ska inskaffas nu snarast. but back to busniess när vi hade två timmar kvar på oss bestämde vi oss för att börja gå mot avenyn till Condeco där min syster jobbar, jag tog en hallon-blåbär smoothie och Sanne tog en fruitmix. men vi kom ju inte fram i första taget! vi gick världens omväg tog oss nog nästan en halvtimme, haha. när vi druckit upp vår dricka så gick vi den snabba vanliga vägen tillbaka så nu vet vi ju vilket väg vi ska ta nästa gång. senare i femman hittade vi Emma och Gino, trevligttrevligt. sen bar det av hemåt, riktigt kul vare!




bli medlem här, helt gratis :)



09.06

hallå eller?! det är nästan en halvtimme kvar tills min buss går och jag är klar. det brukar vara en kvart eller så men en halvtimme, nu känner jag inte igen mig själv.

slappis dag

idag har jag bara slappat hela dagen, vaknade 12(?) trött som få. kom hem vid 2 tiden duschade 2ggr, glömde duscha håret första gången. typiskt mig men just då tänkte jag bara på att få sooooova..

tog en promenad och plockade blåbär med mammi, vi fick nån liter eller två. kanske inte så mycket, för det var ganska tomt. men när vi var halvt ihjälstuckna av buskarna så bestämde vi oss för att gå hem igen.
vi gjorde smoothie; Vaniljyoghurt, björnbär och banan.
mycket gott, måste testas!!

nu gör jag sudoku inte för att jag är så bra men alltid bra med hjärngymnastik särskillt nu när man vart borta från allt tänkande nu sen juni, detta kan ni också testa så att ni får igång hjärnan. men snart ska jag lägga mig ska ta en buss som går 09.06 till göteborg, dit ska jag och Sanne. roligt blir det!

onsdag, torsdag, fredag

känns som att det var ett tag sen jag skrev men det stämmer inte alls.

har gjort jätte mycket de senaste dagarna, tror jag. för fort har det gått! 20augusti börjar skolan, ska bli kul att träffa alla igen men jobbigt med de första lektionerna kommer inte orka tänka, istället tänka på allt som hänt under sommaren.
i vilket fall så i onsdags minns jag inte riktigt vad jag gjorde, eller jo, jag va ute och joggade några km i regnet härligt! sen körde jag (unbelievable) moppe och åkte runt massa i skärhamn och på kvällen kollade Sanne, Moa och jag film hos Sanne. bra var den. försoning eller försonad hette den eller nåt, men vi somnade inte alls så jätte sent drygt 2. och på morgonen när vi vaknade kollade vi på hej hej sommar, (inspelat) sista avsnittet med blue water high för denna sommaren, jag älskar det programmet. efter det vaxade vi mina ben, kan säga det behövdes eftersom att jag och sanne har låtit dem växa nu senaste tiden, haha! fast sanne klen som hon är stod inte ut med känslan så håren försvann, men jag, jag höll mig...



senare drog jag och moa hemåt, tog sin lilla tid eftersom att det blåste jätte mycket. kom fram till sist i alla fall.
duschade, lagade mat, kollade på tv. sen va det dags att träna i 2h, vi var 11st på träningen så det blev inget program denna träningen inte. efter träning vad det stress hem för jag skulle hinna med färjan 21.00 och träningen slutade 20.00. men jag hann, turbo fart på mig! när jag väl kom till dyrön blev det nästa färja hem direkt, för kul var det minsann inte där. så när jag kom hem satt jag vid datorn till halv tre, sen tyckte jag att det va dags att lägga sig.
såhäääääär söta är emmas kattungar nu :] jag ska ha en!


såhääär kul hade vi på färjan hem, jag såg ut som en mus med mina hörlurar som funkar super till högtalare


nu ska jag ut och gå, pusshej!

:[

tydligen ska jag ha hand om närvaron i teamet iår. skit också, så nu har jag suttit och gjort det sen klockan halv elva! så nu är det nog dags att äta och duscha eller vad sägs. lagom trött. lagom kramp. lagom hungrig. ganska mycket lagom av allt. fast egentligen JÄTTE trött, trots att jag har sovit hela dagen idag. stog upp halv tio, gick och la mig kvart över igen. somnade låg i sängen och sov till 12.00 (fika) gick och la mig igen, och typ efter det åkta jag och syster till skärhamn hon skulle fixa nåt med glasögonen, och då träffade jag en gammal klasskamrat hon kände nog inte igen mig hon typ "eeh heej" kändes ju inte så bra men skit samma. åkte hem då var det middag, efter körde vi mich till wallhamn hon skulle med bussen. men sen åkte vi hem igen, typ. då somnade jag och vaknade halv åtta. skulle stå på isen prick åtta, så snabba ryck blev det!
och nu sitter jag här några timmar senare helt slutkörd.

här är min bror, yey på han. haha



och nu när jag ändå är igång så kan ni ju checka Kiara Nowlin's moves!

pusshej

everything in between

kom hem från göteborg för inte alls så längesen, åkte hemifrån runt 7 någon gång med mamma och pappa. jag följde med mamma till jobbet för att hjälpa till lite, men jag gick och shoppade lite träningskläder också :]
IMORGON äntligen ska jag träna igen. tränade senast i lördags, känns som om det gått hur länge som helst sen dess! blir väl så när man har tränat nästan hela tiden i en vecka. jaja, det blev träningsbyxor och ett matchande linne (höhö) + en t-shirt för 29kr väärsta kapet.

funderar faktiskt på att snart gå och lägga mig (oor maybe not) eftersom jag inte fick så mycket sömn i natt because of the f'ckin rain som öste ner, trodde jag blev skjuten eller bombad eller nåt eftersom att family hade pratat om gorgiens krigskit. som tur va blev jag inte skjuten och somnade tillslut om.

Team Surprise -08 SP

sista dagen

nu är har de sista singelträningarna gjort sitt för detta läger, bara 2½h team till kvällen.

jag har dock inte klarat dubbelflip och inte heller dubbellutz men det har vi inte hoppat "seriöst" någon gång. så inte så konstigt egentligen. blev väldigt glad när jag kom av isen och skulle gå till hörnan där de säljs skridskosaker. där gav Maria(en tränare) mig en komplimang för min fina hållning, visste inte riktigt vad jag skulle säga men, sa tack och typ försökte försvinna genom marken fast det gick inte så bra. fråga mig inte varför jag inte bara kan säga tack så mycket och stå kvar på platsen som alla andra normala, utan bli helt nervös och varm i ansiktet. aja i vilket fall köpte jag, eller ja mamma, en magnet att sätta på bilen, det är en konståkningstjej som gör ett skär typ.


JOHANNA



Nu har min vän Johanna lämnat det kalla svenska sommarvädret, får att åka till USA och ha det massa kul på en ny skola, nya vänner, nya vanor. hoppas bara du inte förändras såhär mycket medans du är borta, men iofs tror jag inte att det kommer att hända :] men vi eller i alla fall jag lovar att kämpa i teamet för dig också, när du kommer tillbaka ska vi vara på topp!

här får ni två bilder på johanna captain 07-08, brunhåriga tjejen längst fram på båda bilderna.


figure skating

första dagen på Lägret, helt slut körd. eller ja så trött att jag inte orkar skriva om vad som hänt. fast det är väl som alla andra läger egentligen? träna, äta, spela kort, umgås. slå sig, hårt. :]

men det gick faktiskt riktigt lyckat för att vara första dagen, fötterna gjorde inte så värst ont. och jag klarade alla hopp som jag hoppats på att klara. men resten av veckan ska jag koncentrera mig på hopp jag faktiskt aldrig har klarat. försöka iallafall + på team träningen fick vi värsta bra kritik, mer än "rätt okej" lagom stolta var vi. Johanna kom och hälsade på också, längesedan man såg henne nu hon har haft fullt upp med förberedelser inför USA. en sak ska jag lova, jag ska göra ett inlägg om dig här i bloggen :]

den här tipsade en i teamet om, hela kroppen rös och det kom t.o.m en tår


helgläger i Skara

blod svett och tårar det blev det! men mesta dels svett.

dag 1:
när vi hoppat av bussen i Skara, så va det bara till att börja gå till idrottslokalen vi skulle sova i, det tog nog en 20minuter. när vi väl var framme hoppade vi i badkläderna och sprang ner till poolerna som fanns i nedervåningen, vilket lyx va. spenderade ett antal timmar där tills vi skulle grilla. efter det minns jag inte, men vi gjorde nog några lekar I think, vi blev nämligen indelade i 3 olika lag, jag blev största hönset över mina kycklingar i lag 3 ;] som sedan vann hela tävlingen men det kommer vi till senare. denna dagen var det också träning minns dock inte när.

dag 2:
väckning för tidigt, energi skulle ner i matlådan. träningen började 08.30 varade till 12. härlig träning full med steg och lite tävlingar, lag 3 vann deltävlingarna vet inte exakt vilka den dagen. senare blev det påfyllning i skafferiet igen, spagetti och köttfärsås. åt och tränade var det man gjorde i stort sett. det bar av till Skara sommarland vid 3 tiden. det duggade, så vi träffade inte direkt rätt dag när det gäller bad utomhus. fast skojigt var det i alla fall! kom hem runt 6 och då var det dags för tacos och ännu flera lekar. efter dagens slut stod lag 3 i ledningen med 19poäng, tätt följt av lag 1 med 15poäng och lag 2 med 12poäng. jämt vare!
måste bara tillägga att JosPos och jag delade på vääärldens fetaste sockervadd :] mer bilder finns på hennes blogg, besök den vettja!


dag 3:
samma väckningstid samma träningstid, samma innehåll av träningen nästan, lite jobbigare tävlingar var nog den stora skillnaden. efter träningen förstod vi (lag 3) att vi vunnit tävlingen, vi kämpade för liv och död, vi ville verkligen inte GÅ till busshållsplatsen igen med packningen. första platsen förtjänade vi, eller framför allt Frida som blev inputt i sargen eftersom att vi tog i så hårt när vi skulle över röda linjen att vi nästan flög. i det ögon blicket kom blodet och även tårar (glädje tårar, vi vann ju ;))

det blev marlenas bil till busshållsplatsen inkl resten av lagets packning. lite surt att dem inte fick bära då spelade det nästan ingen roll eftersom att det var fint väder. 4/5 toasters, kanonkul!
varför det inte blev 5/5 depend on the bad sleep.

imorgon börjar tjörn lägret som varar 6 dagar, så nu ska det packas ännu en gång.

Liseberg vs skarasommarland

nu kom jag hem från Liseberg, va där med familjen och kollade på carl einar häckner. men jag och pappa åkte självklart balder och lisebergsbanan. inget mer.

innan Liseberg va vi och fikade, här ser man när jag matade fågeln med en äcklig bakelse mamma köpte. sen när vi va på Liseberg tyckte pappa att det skulle passa bra med ett par kaninöron till mig :]


imorgon åker teamet till Skara där vi ska träna, äta och åka till skarasommarland :] blod svett och tårar. mja, kanske inte riktigt, men svett lär det nog bli. höhö
står upp klockan 7 åker till göteborg fem i 8. där väntar en buss som tar oss vidare till Skara. kul ska det bli! o

byebye

RSS 2.0