usch

det är fys idag, jag vet att jag borde gå. men hälsan känns inte riktigt som den ska, knäna suger, fötterna har sår efter blåsor. inget är som det brukar. får la spara mig till Skara.

:]

igår var det en jätterolig dag, eftersom att jag träffade Emelie, som jag inte sett på mer än två veckor. vi åkte ring badade solade pratade och jagade en mink på Vannholmen. jag ville genast ta hem minken och ha han/hon som husdjur, så söt va den.



http://sv.wikipedia.org/wiki/Mink

40plättar och solsting så det räcker

jag vet faktiskt inte om jag kommer orka berätta om allt sen i torsdags, but I'll give it a try.

Torsdag;
badade och solade hela dan på en holme, sen vi 6 körde pappa hem mig för att hämta lite mat till tältningen och sedan vidare ner till kårevik. att tälta var riktigt kul, fast lite sömn. men det fick man ju räkna med egentligen. jag sov nog mest, bortsett från Nina och Katrin som sov bort hela morgonen, fast det hade jag med velat göra. somnade gjorde jag framför brasan men det va bara en snabb slummer, stank lagom gott efter det. så jag fortsatte min sömn i ett mini tält, där kurade jag ihop mig i ett hörn, för det va ruggigt kallt, jag var nog den enda med den åsikten. vaknade av att några andra vandaliserade tältet, okej inte direkt men nästan. gick över till det stora tältet, blev inte så mycket sömn där heller. men 6 då tyckte en viss person att det var dags att gå upp. så det blev så, började packa ihop efter två timmar, framme i kårvik va vi runt nio någon gång. :]

Fredag;
samma som igår, solade och badade på en holme nästan precis efter att jag kommit hem från Lilla dyrön (jag hann typ duscha och ladda mobilen). det skulle nämligen vara frulle ute på vannholmen, mysigt. Pappa och jag tog sedan båten till Åstol för att hämta Rebecca, hon följde med ut. det blev åka ring :] haha, riktigt kul när vi flög av. när klockan blev 4-5 så åkte Rebecca och jag över till Åstol. där snorklade och badade vi. åt på caféet. köpte godis. kollade film.. just like old times. somnade tidigt vid halv ett nån gång. vaknade mitt i natten av att R tog all plats. YEY, somnade fort om så trött som jag va.

Lördag;
sola och bada på åstol med R. jag åt 40plättor hos min Farmor, R åt 20? sen bar det för min del av mot vannholmen, och Rebecca for hemåt. snorklade massa när jag kom fram till holmen, riktigt härligt. synd bara att det var "nån slags ström" (HAHA) så det kom brännmanter hela tiden.
Efter dessa dagarna har färgen på kroppen definitivt kommit tillbaka, men solsting det har jag också fått, har också badat så mycket att jag hade salt på ögonfransarna...

och nu ska vi grilla på klädesholmen efter det drar jag till Emma






what's wrong

asså ibland undrar man verkligen vad som är fel? två nätter, är det så mycket farligare än en natt. nej skulle inte tro det. lol!

inläggen blir kortare och kortare, men det är bara för att jag inte orkar berätta vad som hänt. men kan ju göra ett försök
började dagen som sagt med att åka till häggvall på longboarden, i sällskap med Emma på cykel. svettigt ohja! men vi kom fram tog det lugnt hos Jimi. men jag stack ganska snart eftersom my family var bortbjudna. men jag grillade med Katrin och Sanne istället :] riktigt kul och kallt. men mysigt vare i alla fall. efter det stack vi hem till Katrin med ida och annat folk. skulle bli moulin rouge, men den sprang och "gömde sig", lite kul faktiskt. så det blev Silverlake, nån hemma gjord film från deras klassresa i sexan, alla var miniatyrer av va dem är nu.. och nu sitter jag här, should take a shower.

longboard

ooh, longboard till höviksnäs idag, motion är grejen asså! fast jag fick skurren hem av mamma och pappa, som va påväg hem från Malmö eller nåt. klockan sju är det meningen att vi ska äta tacos med några som vi är hembjudna till, vet ju inte riktigt hur det blir med det, för det känns inte som att jag har nånting där att göra. lite onödigt att jag lämnade höviksnäs då, jag vet. men aja, få ser hur kvällen slutar :]

ciao bella

dear Mr. President come take a walk with me

härligt, vart ute sen klockan halv nio. bara gått, och stannat för en okej då, låång pratstund med Emma. :]
men frisk luft är rätt i alla lägen.


worlds best synchronized skating team

sök på google "worlds best synchronized skating team", ta fjärde bilden, kolla noga.

åååååhåhhhåh, alla måste göra det :] JosPos som tipsade mig





where to begin?

det har hänt så mycket på så kort tid att jag inte vet vart jag ska börja. men aja åkte till Katrin på morgonen, råkade skada hennes mamma, yey. lyckat! och Sannes vattenflaska läckte, så hela hennes väska blev säkert som en pool ;] jag såg det aldrig men kan tänka mig det. hennes mackor blev som en svamp, så Katrins mamma gjorde nya. senare det bar av mot Stenungsund i alla fall ungefär vid efter 10 nångång, Sanne&Katrin på cykel och jag på longboard. kan ju börja med att säga att det va en härlig upplevelse haha! första riktiga pausen va i häggvall, där träffade vi emmas boy, käck prick.. vi åt mackor och drack, jätte mysigt, vi fortsatte jag jag fick värsta ah vad säger man(?), aja skitsamma åkte i alla fall värsta backen. och glad blev jag, haha. höjdskräck har jag så Sanne fick ta över longboarden på tjörnbron. det gick ju sådär men hon lärde sig på vägen hem, Katrin också. :] vi kom fram efter nästan två timmar, då vi faktiskt segat mycket i slutet. vi tog varsin glass och satte oss och kollade på båtar. K snackade illa om en båt också satt ägarna bredvid, väldigt lyckat. men dem pratade arabiska eller nåt så får ju inte hoppas att vi skämde ut oss allt för mycket. efter glassen tog vi en snow slush, och nej fick inte ner oss allt, i alla fall inte jag. det mesta hamnade på longboarden och bryggan, så cola smak blir det inte nästa gång. ska ta jordgubb om jag tar det igen, det dröjer nog, men den dagen kommer säkert. Sanne var kär i jordgubbar fick vi reda på, vet inte hur vi ska ta det. kan inte direkt se Sanne stå framme på altaret och säga "ja" till att gifta sig med en jordgubbe, undrar isådana fall hur barnen kommer se ut? en Sanne med röd hy och grönt hår. hade vart lite smått kul egentligen. i vilket fall gick vi runt lite och tog det lugnt, jag fick med mig 2t-shirtar och en tröja hem, Sanne fick med sig ett par shorts som kom till väl användning när vi stannade på häggvall Statoil påvägen hem. vi hade nämligen vattenkrig, det började lite smått med att vi skvätta lite vatten på varandra och lite på cyklarna, men sen sprang vi runt som om vi vore 5år eller nåt. slutade olyckligtvis med att jag fick en spann med vatten över mig, looked like I pied myself. Sanne fick en bigpacklåda med vatten över sig, Katrin fick nog mest eftersom det var Sanne och jag mot Katrin, lite smått kul. synd va det om mig, va hur blöt som helst och hade inget ombyte, det hade K och S. fick skurren hem av Sanne en liten bit, sen tog jag över cykeln och hon longboarden. det va DÅ hon lärde sig åka. vi skildes åt, jag lånade Katrins cykel och Sanne tog sin vi cyklade iväg och Katrin tog hand om min longboard fast den fick hon inte ha länge för hon kom hem till mig 10min efter att jag kommit hem själv. och lämnade den och tog med sig cykeln hem..
 
men det bästa va ju när Katrin skulle slänga den där spannen med vatten i, då sa hon. skit dehär kommer vi få skit för! haha
och nu sitter jag här, vet själv att jag glömt massa detaljer. tycker egentligen att det räcker såhär :] men hejsvej, Sanne,Katrin och jag kanske ska tälta, om vi får vill säga och orkar.



här står Katrin och Sanne mitt på gångvägen för att byta shorts med varandra, haha. folk tutade och jag dog av skratt.
på bild två syns vattnet som rinner från kläderna, kul vare!

george



George Sampson i semifinal, jag diggar killen stort asså.

big fan, big fan!

alla sorters dans

jag kom precis på att mitt golv på rummet är det bästa moonwalk golvet som någonsin skådats. förresten så är Michael Jackson riktigt grym och här kommer en annan som också är bra :] och jag ska definitivt lära mig att dansa sådär, ingen tvekan. fast det lär nog ta sin tid men ändå! säg aldrig aldrig, hähä.




och dessutom skrattar jag riktigt ordentligt åt tjockisen, ett gott skratt förlänger livet.
kolla gärna vidare på George Sampson,. där är det verkligen moves som gäller asså. jag har aldrig sett han förr, den är nog bara jag som är lite efter. när jag slutar konståkning ska jag börja dans, street dance. lätt!

:)

dagen startade för min del halv elva, riktigt lagom och bra. va pigg och allt, sen så fick jag sms av Sanne så då blev det vi + snack framför teven hos mig. Katrin kom också då blev det barngeni, måste lägga till att det är från 8-12år. var lite svårt för Sanne innan vi gav henne lite ledtrådar, hehe. men jag hade också svårt för vissa frågor, va nog lagom väck. "i vilket land ligger legoland?" HAHA, det tog typ 5minuter för mig att komma på det. tror vi tröttnade ganska fort, eller i alla fall jag så vi gjorde iordning oss för att gå nånstans dit där det fanns andra folk, eller två stycken andra. började gå men vi vände eftersom att dem redan va utanför mig, där satt vi en stund. började sedan gå mot kårevik, stannade på ICA för varsin glass. kom till kårevik satt där, lite smått kul faktiskt :] gick hem för Sanne skulle hem och äta, då passade Katrin och jag på att äta middag hemma hos mig. proppmätt! fick order om att åka ut till ingenstans efter det, men det va faktiskt kul. när vi väl kom dit en andra gång. vi åkte nämligen fram och tillbaka, en himlans massa gånger kändes det som. och vi märkte att Sanne och jag storlipar till My heart will go on, så fort någon bara spelar den på piano. den är så fin går inte att inte gråta, nu snackar vi inte om att gråta egentligen utan tårarna forsade ut :]  men när vi var kom dit andra gången kollade vi på film, men stängde av för den va dålig, och jag va skakis. vet inte varför riktigt(?) så det slutade med att vi pratade då också, så massa pratande idag vare. sen fick jag skurren hem och nu är jag har, kall om baken och stela fingrar. nu ska jag nog ta en macka eller nåt liknande.

Kissie sjunger och dansar



- HAHA!

jag har det riktigt tråkigt, då kan allt med Kissie muntra upp en för hon är så sjukt... knäpp!

gossip girl

lagt till en ny kategori, jag vet inte om den kommer användas mycket men nu används den.


jag är knäppskalle eftersom att jag aldrig har kollat gossip girl serien, men nu har jag börjat läsa böckerna i alla fall. summary; Jag är fast,. kan man säga så? In which case, I can't stop reading. om jag hade haft tid så hade jag läst ut alla på en gång. 1 och 2 är lästa, ska börja på trean så fort jag får tag i den :] typ imorgon. men om ni inte läst denna bokserien så gör det, ni lär inte ångra att ni spenderade tid på att läsa i alla fall..
Till hösten(?) när gossip börjar då ska jag banne mig följa serien. även fast jag hört att böckerna är bättre, men jag gillar serier så det ska nog gå bra i vilket fall!




OBS. jag har orange hår, tror jag.

chillaxa

såklart måste jag bara skriva om dagens fysträning! har nog aldrig vart med om nåt jobbigare, fast det säger man ju nästan efter varje gång.

intervall träningen idag bestod av sammanlagt minst 50minuters springning/joggning.

4 minuters springning (då menar jag springning inte nån himla joggning)
1,5 minut vila=lätt joggning
4 minuters springning (då menar jag springning inte nån himla joggning)
1,5 minut vila=lätt joggning
4 minuters springning (då menar jag springning inte nån himla joggning0)
1,5 minut vila=lätt joggning
x3

fast mellan varje gång vi körde detta passet fick vi 2minuters vila, sen va det upp och springa lika mycket igen, innan man fick sätta sig ner för att vila.. jobbigt vare, + styrka då såklart. men aja man känner sig fräsch nu i alla fall :] träningsvärk, det kommer det vara mycket imorgon, även om man stretchade idag. vi va 9st idag, jag va ensam från Seaside. dom äldre har ju alltid vart kända för sin lathet. ACKACK! inte bra. men nästa onsdag har vi ledigt, för då är det så många borta och då kommer vi inte bli några alls nästan. dock har vi vår läxa kvar 6-7km x2/vecka + armhävningar och situps(så många man kan x3) 4ggr/vecka. yey!
nu är det chillaxa framför datorn som gäller, så härligt jag måste bara lägga in en bild ofc!



fin latin i drömmarnas land

nu regnar det som om det aldrig regnat förr, det öser ner. får bara hoppas att det INTE håller i sig, för jag vill ha fys idag :] för just nu sitter jag och tröstäter ice cream. tjockt!
om jag ska vara riktigt ärlig tror jag inte regnet håller i sig så värst länge eftersom att det var en liiiiiten spindel jag dödade igår den va inte större än min ögonpupill, och nu när man väl är inne på pupill och lite latin. så kan jag ju berätta, om jag inte minns fel, att pupill är latin och betyder docka.

Latin:
Quid me nutruit me destruit.
- Det som föder mig, fördärvar mig.

jag fattar absolut ingenting, Det som föder mig? inte den utan det.
om det stog Den som föder mig, då hade det vart mamma som fördärvar mig.
men Det som föder mig, inte göder, föder. is that food, asså man föder sig själv(?)



kom på att jag måste berätta om wierdo dream jag hade inatt.
den liknar andra drömmar som jag har haft väldigt ofta.
jag åker longboard så kommer jag till en backe, (den långa backen där vid myggenäs) jag ska upp där men när jag kommit halva vägen så bara ramlar jag bakåt för att den lutar i nittio grader, och så håller det på. jag kommer ingen vart och jag slår mig yellow and blue. Men nu är det iochför sig inte så konstigt att jag drömmer såhär eftersom att jag ska åka longboard den vägen snart, men känslan, uuuuee! Jag skrev ju förut att den liknar mina andra drömmar jag haft, kanske ska passa på och berätta om dem också.
det är alltid så att jag springer, oftast på olika ställen varje gång, tex. stairs, hills, gravel. även om det är på olika ställen så är det samma handling, jag springer och sen så tar det stopp jag springer och springer men kommer ingen vart står bara still, eller mina ben rör sig men det går inte framåt. jätte jobbigt är det!
och jag har hört att det kan bero på att man vill gå vidare med sitt liv på något sätt men att något håller en tillbaka. så jag har grubblat på det där och har faktiskt kommit fram till att jo men så kan det nog vara.

orden som är breda ger en sånna minnen :]
"we will be champions, yellow and blue,
just like the sun in heaven, the magic eleven!"

bake

bak maraton! idag muffins, på torsdag bullar :>


magiskt, men tragiskt

för tre minuter sedan var jag hur arg som helst och bara kände för att slå sönder en vägg eller nåt liknande, hur kunde något som skulle vara så bra bli så fel?

mamma och jag skulle in till Liseberg för att kolla på Carl einar häckner, och i sista stund hängde pappa med. vi hämtade michan vid hennes lägenhet och fortsatte mot nordstan där sjönk bara stämningen mer och mer. och på Paprika slutade det katastrof? okej kunde ju säkert vart värre och mer pinsamt, men i alla fall blev det så att vi tog bilen hem istället. inte så jätte kul, men det var nog ödet för klicka här så kan ni läsa om vad som hänt på Liseberg, när vi bestämde oss för att inte gå dit...

så just nu är jag egentligen hur glad som helst, att vi åkte hem istället för att dra vidare till Liseberg för att åka några attraktioner och kolla på Carl einar häckner.



läs mer på aftonbladet

moulin rouge

iiiihi! den bästa filmen ever, sitter här och lägger in låtarna på mobilen så jag alltid har med mig dem, Come what may spelas på datorn nu..
asså jag gråter varje gång jag hör den, eller ja i alla fall i filmen. älskar känslan när han sjunger den breda och finstilta stilen

(Christian:)
Never knew I could feel like this
Like I've never seen the sky before
Want to vanish inside your kiss
Every day I love you more and more
Listen to my heart, can you hear it sing?
Telling me to give you everything
Seasons may change, winter to spring
But I love you until the end of time
Come what may Come what may
I will love you until my dying day

(Satine:)
Suddenly the world seems such a perfect place
Suddenly it moves with such a perfect grace

(Both:)
Suddenly my life doesn't seem such a waste

(Satine:)
It all revolves around you

(Both:)
And there's no mountain too high
No river too wide
Sing out this song, and I'll be there by your side
Storm clouds may gather, And stars may collide

(Christian/Satine:)
But I love you (I love you)
Until the end of time (until the end of time)
Come what may Come what may
I will love you until my dying day
Oh, come what may Come what may
I will love you, oh I will love you


(Satine:)
Suddenly the world seems such a perfect place

(Both:)
Come what may Come what may
I will love you until my dying day


Andra låttips från Moulin Rouge:

Your song
One day I'll fly away
El tango de roxanne
Elephant love medley
Rythem of the night

-om någon vill ha låtar så är det bara till att säga till!

katt, eller varför inte en killkompis?

idag har jag vart duktig, :) sprungit min runda 6-7km gjort mina situps och armhävningar,.jag har åkt longboard till Emma också, för att kolla hennes kattungar, eller ja hennes och hennes. snarare smillas, Emmas katt. bebisarna va tvärsöta! 3st var det, en svart med vita tassar, en grå/svart och en hel grå (lite vit också). jag vill verkligen ha en. men får inte för mamma och då får jag inte för pappa heller, eftersom att mamma bestämmer. pyttsan! aja får väl vara nöjd med att gå till Emma såfort jag vill ha kärlek som inte inkluderar juckning. där syftar jag på min kanin, det är faktiskt synd om honom. varför kastreras han inte liksom? aja han är "sexuellt undernärd", och lär dö av det snart. då ska jag skaffa ett marsvin eller en hamster.. eller varför inte en fågel, kanske fiskar? aja den dagen kommer och innan dess har jag nog ångrat mig många gånger, jag vet i alla fall att jag inte orkar med att ta hand om djuret så mycket. så marsvin kanske är lite mycket jobb, för jag kommer inte ha tid att byta hö och sågspån då kommer rummet stinka rumpa, samma med hamster. men dom skiter nog inte lika mycket. men om jag vill komma bort från lukt vore nog en fågel bra. och ganska kul, liksom tänk att ha en fågel sittande på axeln :) ler av bara tanken, hehe. Fiskar är ju inte så mycket jobb med, mat och sånt,. det jobbiga blir ju när man ska byta vatten. och fiskar kan man inte direkt kela med så mycket. kanske inte med en fågel heller, men en fågel har i alla fall päls.

haha, jag blev precis erbjuden att köpa en killkompis(ha som djur). mitt svar blev, ja du kan nog förhoppningsvis sköta toalettbesöken själv!



how cute is that?!

konfirmations firande och tårfyllda stunder

igår va det konfirmations firande hos en kompis på Dyrön, hon hade ingen aning om att hennes kompisar skulle komma också. EMA blev jätte glad. hon har nämligen haft konfirmation i värmland(?) i 3 veckor, så henne har man inte sett på ett tag. av Sanne och mig fick hon presentkort på JC, 200kr, av sin familj fick hon en gammal vespa, fast den va i nytt skick liksom. en röd jätte snygg kolla bilden där nere :]
Vi fick god mat, grillat vare. visserligen gillar jag ju inte kött så jätte mycket men det var bra ändå, potatisblandningen var riktigt god, och melonerna va fina. hähä
Efter maten satt vi mest bara och snackade om allt mellan himmel och jord, eller kanske snarare det som finns i himlen Jesus and GOD. det var ju trots allt konfirmationsfirande.. nej men det blev efterrätt, det va höjdpunkten. där kallar vi socker och sött! choklademousse med kladdkaka i botten. favoriten verkligen, men på Emmas tallrik slutade det med koblaja. så nästa samtalsämne blev bajs för min del, så mogen va jag igår.
Senare tog vissa färjan över till rönnäng, men jag åkte med Emma i ribbåten. det va vågor kan man säga, och jag va inte torr när jag kom iland, det kan jag medge. mopparna väntade, vi åkte till nina skulle ha en myskväll och det va aawesome. och jag körde Sannes moppe igen :) jag är grym nu, och nu är det större chans att jag får provköra EMAs
vespa också, för hon såg hur duktig jag var. :]
Ladder 49 är den bästa filmen som finns om man behöver gråta ut (Lejonkungen funkar också prima), tårarna bara sprudlar. i alla fall på Moa och mig, vi var helt svarta i ansiktet. beutiful! när vi kollat blev det Zorro, men då kände nog alla att det var dags att åka hem. jag fick skurren av vargstamp, eftersom att jag inte har moppe själv. suck på att fylla i december.

Aja nu ska jag ut och springa :) njut av bilderna där nere..







1. jag på EMAs vespa
2. EMA
3. Andreas - mina glajjor
4. Sanne, Moa, EMA & Emma
5. Nina, Cornelius och Vargstamp (pontus)
6. Jag och mitt nöjda leende/skratt + Emma och EMAs lillasyster Maja

allt och lite till

Dagen började med ett sen väckning, satte mig vid teven och åt, senare datorn. talked too Katrin, we decide; buss - Stenungsund, Sanne hängde på. det va massa skojigt! :] men vi spenderade nog den mesta delen på guldfynd, vi ställde oss i kö och efter att vi stått i kö en stund så kom vi på juuust de nummerlappar, smart av oss. där hittade jag i alla fall ett par örhängen för 49kr - 70% rabatt. yey! 14.50kr, rena fyndet! Sanne hittade ett jätte sött halsband under 20lappen. efter det gick vi in till gina, men gick ganska snabbt ut därifrån, kände att det inte va rätta stället att leta efter "saker" på. eller jo asså, för våran skull. men nu hade vi ju faktiskt åkt in till Stenungsund för att handla till... ja inte oss själva i alla fall. så vi stack till JC, hittade världens snyggaste tröja, men den fick vänta eftersom att det var ju som sagt för ett annat ärende vi var där. Sanne och jag köpte i alla fall en grej på JC men kan tyvärr inte säga vad, man vet ju aldrig vilka som läser här ;> men kommer skriva det imorgon kväll eller på Måndag morgon. då spelar det ingen roll. efter JC gick vi tillbaka till gina men vi blev utkörda, sannes kommentar var ju för gó "nehe skit i det då!" klockren...

Butiksbeträde: vi stänger nu tjejer..
Sanne: aha så jag kan inte prova en grej då?
Butiksbeträde: nepp det går inte..
Sanne: NEHE skit i det då.

trodde jag aldrig om dig Sanne ;] haha! men vi blev hungriga, eller ja turstiga. så vi stack till espresso house, Sanne och Katrin tog Frapi.. nånting, och jag tog Chai latte. vi spenderade nog 40minuter där, men vi tröttnade så vi fortsatte vår vandring mot tomma intet, eftersom att alla affärer stängde 3 haha! men vi fördrev våran tid på bästa möjliga sätt, gick in till coop, jag köpte liiiiiiiite naturgodis för så mycket pengar. tiden gick fort för vi hade ju våra samtalsämnen, fast det var ju egentligen bara jag som tjöta på som vanligt. det brukar ju vara så. men till slut var man i alla fall på bussen och jag hoppade av vid Wallhamn där mamma hämtade mig så jag slapp åka runt hela skärhamn eftersom att vi skulle på 50års kalas klockan 18.00. det var riktigt kul, men jag orkar inte skriva om det nu. klockan är mycket sängen väntar, fast den kommer nog få vänta lite till.. peeeace out!

låter detta fula kollage sammanfatta texten :]


det serverades olika kaffealternativ - på bild, cuppuccino
på porträttbild vill jag visa min fina hårfärg och mina nya örhängen (som iofs inte syns;)
spegelbild vill jag visa mina snygga shorts jag fick av syster min!
SANNE&KATRIN<3

pink

nu efter många om och men är bloggen klar :> väldigt rosa, helt perfekt. men synd bara att jag måste byta till nästa tävlingssäsong det är ju inte så kul att ha förra årets bilder, + att det programmet eller klänningarna gillades inte. vi såg verkligen ut som döda sillar i bebis kläder. fast inga klänningar va fina den säsongen, det var egentligen bara långa musiken och programmet vi var nöjda med. men det blir nog bättre till detta året, vi kommer i alla fall troligtvis ha den bästa låten/låtarna ever i korta. mer får jag inte säga Pusshej!

http://baramalinn.blogg.se/
http://diindesign.blogg.se/

brännskador och blåsor

är det bara jag eller är jag världens största klant?

jag gjorde pommes frites, till pappa och mig. Så var dem klara så jag skulle ta ut dem ur ungnen då är jag ju så dum och bara står i bikini, och tar tag i plåten (med grytlappar) råkar ta den lite för nära magen, och lyckas bränna min mage. visserligen ville jag ha en bränna, men inte en sådan bränna som det blir sår efter utan en jämn och brun bränna efter solen! inte nog med det så har jag två feta blåsor vid hålfoten, som jag får när jag springer med inläggen i skorna. så nu kan jag inte gå heller.

 

exercise

ååååh, jag är trött efter 6-7km + 25x3 situps + 15x3 armhävningar och sist men inte minst gräsklippning! puff och stånk. fast jag är ju lite besviken på mina armar att dom inte orkade så många armhävningar, men jag gjorde i alla fall några :> jag gör det för mitt eget bästa.. eftersom vi ska ha ett himla test på fysen, hur snabbt man kan springa vissa sträckor and shit like that. hade det första testet igår, sprang 3km på 14,36. ska springa 14,00 på nästa test i augusti har jag bestämt mig för, vet inte om det kommer gå men kan ju alltid hoppas! aja nästa exercise kommer på måndag, ska springa samma runda om inte något längre, göra fler armhävningar och situps. då är jag nog redo till fysen onsdagen därpå. Vi fick reda på att vi skulle ha interval training, alltså springa fort några hundra meter, stanna, springa, stanna, springa, vila, springa. aah jag tror ni hajar klyyyket. och det ska vi göra i 40-45 minuter! I though J were kidding, but ack. så sant som det var sagt..

music

får jag lov att tipsa om lite härliga låtar? :)

kent - socker
kent - mannen i den vita hatten

kiss - cold gin
kiss - detroit rock city
steel pulse - no more weapons
håkan hellström - ramlar
håkan hellström - den fulaste flickan i världen
tokio hotel - totgeliebt
tokio hotel - vergessene kinder
tokio hotel - spring nicht


yeye, lite olika musiksmak, jo tack jag vet!

pusshej nu ska jag sova

television

Teven  håller  mig  till  liv,  serious  speaking.  såfort  jag  är  depp,  glad,  arg, besviken, nervös, trött och har tid över så kollar startar jag teven. så ska det inte vara, fast egentligen borde man få göra precis vad man vill när man har tid över och allt det där. och teven har såååå stort utbud, kanske inte.     eller jo, tänk hur många kanaler det finns att välja mellan, fast  jag  vet  inte  med  eran  tv, men här finns det en del kanaler att välja mellan faktiskt. men i alla fall, det är kul. testa tex att kolla disneychannel, man blir bara så glad, jag är fånig det vet jag. och störd. jo tack det har jag faktiskt kommit på.

känner inte för att skriva mer kom precis på att bussen gick för några minuter sen, skit!
nästa buss går 05.05

sena nätter

jag vet inte riktigt vart jag ska börja men, igår vaknade jag ju samma tid som vanligt nio! kollade på tv och åt frukost, efter det bar det av neråt till emmaJ, sten och jag gick dit. varmt vare! och är. men när vi äntligen kom fram så gjorde vi ju inte så mycket, satt på emmas rum och bara va, typ. sten gick hem för att duscha, vi gick och badade inkl. annakerstin m.fl. det va riktigt skönt kunde ligga i hur länge som helst, om man bara hade haft tid för efter det bar det va hemmåt för då skulle jag och pappa till Kållekärrsposten och hämta min longboard :> tur att den kom, började nästan bli lite orolig, men det är as go att åka på. när jag fått min longboard va det mat, sen ner till emma igen. och nu gjorde vi ingenting, igen. jag spelade fia med knuff med emmas minsta bror, jag vet inte riktigt vem som vann eftersom att jag gick i från en stund och helt plötsligt hade han gått i mål. aja man får väl offra sig. vi blev hungriga fick ingen mat hos emma men som tur va hade jag en banan med mig. räddaren i nöden asså. men vi begav oss till klädesholmen, fast vi kom inte så långt, rönnängs brygga. haha! där växte vi fast i en timme av olika anledningar. men vi fick tillslut skjuts till klädesholmen, fast när jag kom dit gick jag typ direkt. jag och emelie åkte in till skärhamn, där va visst folk. där hände ingenting vi satt bara och lyssnade på musik och pratade. fast när klockan blev ett fick man ett sms, "var är du?" dags att åka till rönnäng, dags att bada. klockan ett nejnej!! så blev det inte, tur va väl det. rönnängsbrygga nästa stopp. stog där i drygt en 30min. då tyckte jag änna att det va dags att åka hem, eftersom att jag skulle upp åtta. M&M kommer om 24min, vi ska till uddevalla, eller ljungskile vet inte riktigt. men det är i alla fall min kusin som tar konfirmationen :] bye!

OBS. M&M= mormor&morfar. lol

everything in between

nu kom jag hem, puff. lagom lång promenad asså, fast det gick ju fort när man "snackade" med stenbäck, det var la mest hon som skötte snacket egentligen. tur va det annars hade vi nog båda somnat på trottoaren eller nåt liknande.

Jag kom till Emma runt 23 nån gång, och vi gjorde väl inte mycket mer. jag och nina stack ner till bryggan gick in till skärgår'n eller va det heter, men vi blev utkörda. för man måste vara arton, blablabla.. men vi gick tillbaka till emmas hus och där satt vi, Emma, Stenbäck, Annakerstin, Nina och jag. + Emmas sovande bröder i rummet bredvid. men efter ett tag stack nina, och efter det stack annakerstin till "somebody", runt 1 tiden. och nu snart 2 timmar senare sitter jag här framför datorn. trött som få, fast jag blev ju piggare efter promenaden. men behöver nog sova nu, det är ju en ny dag imorgon :]

exercise and waffles

härligaste dagen på mycket länge, vaknade 9 typ. kollade på hej hej sommar, unusual. det va faktiskt kul idag, med alla norge historier det behövdes i min hjärna kan jag ju säga. efter det tog mamma, mich och jag färjan över till Åstol. skulle äta lunch, fast det va paj. alltför mycket mat för min del blev det ju inte, men jag va ju inte hungrig så det va ju tur. efter pajen blev det jordgubbar och glass, mumsigt! och inte nog med det någon timme senare eller två blev det fika, bulle och mjölk. såhär är det alltid hos mormor, slutar alltid med att man rullar därifrån typ. men det va lugnt, skulle ha fys efteråt, YEY! fast idag va inte springturen så lång, för då hade jag strejkat, hatar springa i solsken.. det tyckte nog M&L också eftersom att det blev en mycket kort sträcka idag, ca 2km. men schemat va inte speckat med spring, också armhävningar, situps, plankan(fram, och båda sidorna), grodhopp, skottkärran som jag och jospos fick köra HAHA vi va nog lagom snygga, sitta i 90grader mot vägg(och det kallas?) och stretchning + spagat och split. spagat klarar jag ju alltid även om jag inte gjort det på månader, det bara sitter i en på nåt sett. men split är det värre med..
1½ h fys skadade inte :>

när jag kom hem va det våfflor med sylt och glass som gällde, fy snån va gott. tror jag fick i mig en 4st, och dom slank ner lätt som en plätt, mumma.


bild: lånad från google

flashigt

nu sitter jag här och mumsar på mitt naturgodis, och beundrar min fina design, eller kanske inte. jag tycker i alla fall att det är lite charmigt att ha rosa och rött. fast jag vill ju ha lite bilder vid "myfairyland", nån som kanske kan försöka förklara hur jag lyckas med det? I want a fairypicture...
eller <-- nån av dessa vill jag ha på min header, över mitt bloggnamn :>

fairy-yey!

idag vaknade jag av att det ringde på hemtelefonen, och direkt efter det ringde det på min nya mobil :> asså, jag är kär. okej it's a phone, but what. men lägg ner tjejen, ingen mer engelska nu. det kommer av sig självt det är inte normalt, okej jag har typ alltid önskat att [brittisk-] engelska vore mitt modersmål, men det är ju lite försent. aja tillbaka till real life, fuck jag tänkte inte ens på det, haha. jag vaknade kollade på tv, hejhej sommar, ofc! åt frukost, om någon antecknar så var det en macka, efter det bar det av utåt skulle nämligen hjälpa mamma med att typ kratta häck? så säger man inte men ändå, min bror hade tidigare under morgonen gjort summercut på häcken. så det skulle ju naturligtvis krattas upp så jag kom åt med gräsklipparen. efter allt trädgårdsarbete va det lite små detaljer men de skiter vi i. mamma och jag drog oss till Stenungsund, där hittade jag ett fairy necklace, riktigt cute. och assietter med typ geishor på, fanns även koppar men det upptäckte jag senare, så jag eller ja snarare mamma hindrade mig från att köpa dom. för hon tyckte nog dom var riktigt fula. jag tror det kommer bli nästa foto-motivet. får se om insiration pluppar fram i huvudet snart, har redan lite tankar. men bilderna kommer nog troligtvis upp here in fairyland.

och nu för den roliga delen, jag ska räkna the english words.

RSS 2.0