Hairstyle

regnet öste ner alldeles nyss, nu börjar det änna likna höst och jag gillar'e!



idag va första dagen på praktiken, jag är på Studio West i Stenungsund. folket som jobbar där är hur trevliga som helst, favoriten är ju förstås Kristin, men det är nog för att hon är yngst och är ballast förstås. kritvitt hår och kort på ena sidan och längre på andra. dock var det inte mycket trafik i salongen idag, hoppas på mer imorgon så jag kan borsta bort mer hår från golvet, hehe. nää det var faktiskt more fun then that! fick prissätta olika produkter, göra te till kunder, tvätta, diska och allmänt städande. jobbigt läge att det är kul med frisör, om det inte vart det kunde jag i alla fall strykt en grej från "välja_till_gymnasie_listan" den blir bara längre och längre och jobbigare blir det.

eftersom att det var så lite att göra fick jag ta tre bussen hem så jag hann med träningen, tack så mycket. det var inte hoppens dag idag, snarare piruetter.

totally owned!

skolan började, kasst om man säger så, va seg och trött. vilket inte är vanligt egentligen, inger (tyskalärare) frågade om jag mådde bra, det frågade hon igår också, bara för att jag vart tyst de senaste lektionerna. men det är väl bra, eller? i vilket fall blev det läxförhör, hade inte pluggat nånting, förutom de sista fem minutrerna innan jag gick in på lektion, men jag skrev på varenda fråga vilket som förvånade mig en aning :] då blev allt på topp igen. min vän berättade något tragiskt, började nästan gråta. och efter det spelade min andra vän Tears in heaven, och det gjorde saken inte bättre. buuuhu.


efter en kort skoldag bar det av mot göööööteborg! H*H review; totally amasing, fuck'n awesome! och nu lyssnar jag på "jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din" en av de bästa låtarna han spelade idag. vilket drag va. han var värd eveything. jag ger dig min morgon jag ger dig min dag.
kan ju också berätta att jag stog själv sista 30minutrerna, efterisom att lisa fick ont någonstans, moas röst/hals pajja, och nina fick en handväsksnyting och började blöda näsblod, men jag stolt som en påfågel klarade mig bra förutom ett par slag i magen huvudet halsen, hoppas på blåmärken :) måste ju visa det på något sätt, jag är ju inte hes. poooo
kvällens bästa va också känn ingen sorg för mig göteborg, lena, vi två 17 år. sen va det några sega låtar som man inte riktigt va så pigg på, ville ha takt inget mer gråt. :] isånnafall till kär i en ängel, men den kom förstås INTE.
köpte en tygbag 100:- totally worth it, i think. puss och hej jag ska upp klockan sju imorgon YEY!

sämsta: fanns inget sådant, bara låtvalen som va en aning misslyckade.
varför inte "kär i en ängel" liksom! :)
och kanske psykopaterna runt om. haha
bästa: allt, särskillt draget i "känn ingen sorg för mig göteborg"

"NI HAR REDAN FÅTT MIG"
by H*H

KUNGEN

idag klarade jag toelopen, har inte klarat den sen augusti :]
mjiiehehe äntligen.
min handled hurtar fortfarande that sucks,
men imorgon piggar nog håkan upp det hela!
åker in direkt efter skolan med nina, det läääär bli kul. ska köpa skor
och hämta ut min telebobob, hoppas den håller några veckor till i alla fall

tjörnmästerskapet

kula- ??
höjdhopp - 2a
längdhopp - 1a
tusen - knät pajade totally, så blev inte bättre än 5a

dagen började ju inte bra, kom dit och fick reda på att "nää du måste stöta kula"
WTF!?!?!
japp, Emelie är inte här än. jag blev ju dock inte helt pigg om det, med min typ stukade handled. nåt åt det hållet iallafall. jag ställde upp tänkte äsch kanske kan ta några poäng haha, i vilket fall kom jag typ sist näst sist YEY. men Sanne vann gottigt, med en cm. förra året losade hon med en cm mot samma person :) grattis grattis. efter det var det höjdhopp, jag rev ut mig på 140 som tre andra så hamnade nog på delad andra plats tror jag. med min kusin faktiskt. senare bar det av mot 100 där vann miiiiiin Emelie( inte den som inte dök upp vid kula ) där fick vi en till guldmedalj minsann!!
längdhopp, dags att tävla. började klent med 4.38 stegade uppåt och slutade vid 4.70 slog mitt PB med 2cm, och det vann jag med. när det va slut började nervositeten komma inför tusen med tankarna hur ska det gå med knäna och höften? här kommer svaret, knät paja höften höll. i tusen är det bättre att höften knäcker och skiter sig men tvärt om i höjdhopp. det är inte ofta man får som man vill... nästan ALLTID knäcker höften när jag kör höjdhopp, och knät när det är springning.
om ni vill veta dök Emelie upp en timme försent :) grattis på det!! haha

ska plugga, för nu har jag sovit lite grann

AWESOOOME!

I MADE IT, ffs

teorin, uppkörningen. YEY me! härligt, men får ju inte kortet förrän waaay to looooooong. men wtf jag klarade det.
ska fira med kladdkaka och ny frilla, i think.

still working on project

nu sitter jag här framför min mycket väl fungerande dator, yeeees! snabb är den nu.
jag håller på med 60 tals fördjupningsskiten, jag kommer aldrig bli klar. grejen är den att det är inte själva faktakapitlet som är det svåra utan analys/sammanfattningstexten. vette snån hur jag ska hinna bli klar, för ikväll ska jag plugga. kul va? ne men jag va ju ute igår det får räcka haha. dessutom var det funny så då kan jag ha tråkigt här hemma och lägga mig tidigt .(kommer inte bli så men ändå)

nästa vecka på onsdag är det dags för tjörnmästerskapet, jag ska delta i 3 grenar och är väl inhoppare/reserv på kula och 100m tror jag, om vi inte redan är för få på 100 så får jag ju springa inte för att jag vill det men äsch, bara jag inte tröttar ut mig inför de grenar jag faktiskt har CHANS att vinna i, (eller inte så hög ribba) åtminstånde få pallplats.
i vilket fall ska jag ner till affären och köpa gooooodis, jag står framför ett hårt val; naturgodis eller vanligt godis?

dagens träning

när klockan var 13.45 alltså precis när jag slutat skolan stack jag till träningen. där va det först 1½ timma innan träningen började då var det plugg och en liten bulle som gällde (:

äntligen när träningen började så gick det kanon gjorde riktigt snygga axlar sedan vidare till dubbelsalchow och efter det dubbelügel som ALLTID funkar inkl dagens träning yey liksom! men sen toelop, shit asså jag gillar verkligen inte det hoppet, men måste sätta den fel fritt hela tiden innan jag testar + att klara dubbel flip först och främst innan lutzen men jag har verkligen problem med tåhopp. eftersom att jag har vart med om skador särskillt just under de hoppen, och jag kommer inte ifrån det. tar mig emot att säga det men jag kommer aldrig klara det. även om jag har höjden och allting så vågar jag inte hålla inne armarna så jag fortsätter rotera, utan istället landar så jag har typ en kvart kvar. så är det väl på ett ungefär när det gäller dubbel axeln också, även om jag vågar ta i mer där eftersom att man börjar framåt och det är ingen himlans tagg som sätter stopp.

senare va det dags för team då gick mesta tiden åt till cirkelsteg och leverans + flyskär. ingen jobbig träning direkt. på golvet efteråt va det 135:an som gällde och lyft, det var faktiskt riktigt kul. är jätte nervös inför lyften i programmen blir skakis när jag tänker på tävling och allt. jaja nu ska jag plugga tills jag somnar, kul va?!

tips

STJÄRNOR PÅ IS!



"Äntligen! Dancing on ice kommer till Sverige
i höst under namnet Stjärnor på is.
Ursprungligen ett brittiskt program i
Let's Dance-anda där kändisar åker
konståkning tillsammans med proffs.
Mycket roligare än dans - och varför då?
 Det är snyggare, farligare och mer utmanande.
 Detta ser jag fram emot.
Carolina Gynning och Carina Berg sammanstrålar
som programledarpar igen - detta kan bli bra."

sjukling

idag var jag en sjuker.

vaknade klockan 7 sa till mamma att "sjukanmäl mig"
somnade om
vaknade av att mamma kom in till kom klockan 10
pluggade på fysik och kollade moppeshit
senare kom mormor morfar och eva då blev det elvakaffe
efter att dom gått runt ett stack jag och mamma till banken
för att senare dra vidare till göksäter. mysigt vare!

strumpbyxor
rosa mapp
överkast
tyg (ska bli kudde, necessär&pennfack)
veckorevyn



nu ska jag back to work,

sportsportsport

idag va det bara massa friidrott kändes det som, först va det gympa då hoppade jag höjdhopp(gick skit) sen längdhopp(gick skit) kula. (gick skit, har ju inte så stora krav där egentligen) och typ en timme senare va det längdhoppsuttagning, jag va ända tjejen från nian YEY. jag hoppade först 134 (nytt rekord) tredje hoppet hoppade jag 160 ännu ett nytt rekord. efter det va det  168 som gällde gud va glad jag blev.!! och daniel de psykot hoppade 5,10 bara för att jag hoppade längre än han innan blev han nog lite grinig. ;)
när bilden hade  vart i 45minuter stack jag till tusen meter och kollade på när killarna sprang, det gick fort 3,42 va det snabbaste. jag fick reda på att jag inte skulle springa förrän om en halv timme så jag gick runt lite gick på halva SAB och senare fick jag springa, själv. ovanligt att jag är ända tjejen. puff vi kommer förlora stort mot häggvall. jag vill iallafall ha medalj i 2/3 grenar. alltså längdhopp och tusen, för det har jag alltid fått när jag ställt upp i det, men höjdhopp har jag ju precis börjat hoppa så det går nog inte så bra. även pga att min höft knäcker när jag ska göra upphoppet..

men nu ska jag plugga tjing!

va sa mosen? - att det bli korv till

i natt sov mosen hos mig, innan det var vi i skärhamn det var trevligt men mosen hade det nog trevligast tror jag.

och nu ska jag till göteborg och dansa, happiness. kommer hem typ 7, kanske berättar då hur dansen var. pusshej

....

okej låt oss säga såhär, mobilen är helt ok. eller rätt ok. jag har liksom redan lärt mig skriva snabbt på den :) så jag klarar mig nog i två veckor, + att jag kommer vänta tre lagningar (den "gamla" mobilen) innan jag skaffar en snygg snygg mobil, igen.


btw så tränade jag 8 till 11 idag, YEY not. men men applåd till seaside som tog sig igenom de 3timmarna.

mobiltelebobboobobbobo

cepe :D mobilen skickar dom iväg på lagning, och lånetelebob blev det. eller ja, pappas gamla. touch är det men den är helt mupp och fuuuuul och BAJS ååååhåhåhå va ledsen jag är. nu vill jag bara ha en pro touch


känn ingen sorg för mig Göteborg

jag är kär i en ängel, hon ser rakt igenom mig..
jag är verkligen fast för den sången, sitter och lyssnar på den nu, gråter nästan.



idag åker jag in till Göteborg för att lämna min fucked up mobil YEY! ska banne mig tjöta mig till en ny. ååååååååhåhåhhå. ses ska jag nog strosa runt, men jag har inga pengar. så tråååkigt! eller jag har pengar men dom ska jag ha till ett nytt objektiv. men pusshej orkar inte sitta vid datorn längre back to bed.

att vara eller att inte vara, frisör

idag efter skolan åkte jag och mamma in till stenungsund för att leta praoplats, frisör då förstås. alla sa typ hör av dig nästa vecka, och jag svarade måste ge skolan besked redan imorgon. blablabla. men i vilket fall va det två, okej tre salonger som intresserade mig i stenungsund. Studio Nova  (!) löööööve it, asfräckt och balla frisören ever hon ska iallafall ringa ikväll. och Studio West där har jag bokat v.40 hos dem, men jag vet inte om jag ska ringa och säga att jag blev dubbelbokad och tackar nej och tar Nova star insteed. gillade även hon och han fasten jag inte ens kom in i själva salongen utan hon var över trevlig och kom fram till mig så fort jag öppnade dörren hehe, men där skulle jag höra av mig men jag sa att måste helst ha besked direkt så där blir det nog inte.

har beslutsångest, Studio west har elever från frisörskolor and shit. så kommer väl troligtvis inte få göra så mycket där. men det kommer jag inte få göra hos Studio Nova heller eftersom det var mini litet och typ två stolar och en "hår dusch" men gillade Frida så mycket :] får se vad hon säger när hon ringer! pusshej



men det är inte det ända jag har ångest över, jag vet inte vad jag ska bli when I grow up!! det är ju det jag ska känna lite nu med frisör jobbet om det är något jag vill bli eller om det bara är nåt jag tror.. VÄNTA NU RINGER DET! brb

nepp det var typ mormor,.. tillbaka till det viktiga.
om jag väljer en frisör linje kommer ju hela mitt liv och karriär va klar när jag slutar trean då är jag klar liksom. vill jag det? men om jag väljer drama, kommer jag bli upptäckt senare i livet när och om jag flyttar till hollywood? eller vill jag det?
eller journalistik, kommer jag bli super duper bra och springa runt över allt och sen bli rik. men vill jag det, eller??
och framför allt hur bli det med konståkningen när jag börjar gymnasiet, ska jag gå i stenungsund så det inte bli så långt att pendla eller kommer jag välja att gå i göteborg och bara åka singel? VAD ÄR DET JAG VILL? för guds skull hjälp mig :]

you are butiful I am the opposit

jag har ångrat mig när det gäller fördjupningsarbetet, jag ska istället inte bara skriva om minimodet utan också om hippiekulturen och även om fler modeikoner än twiggy.



ps. färgade håret det blev förfärligt. rött som vin, inte rött som,.. eh rött. eller som den irriterande jobbiga röda gamla klocka som står på mitt bord och tickar för fullt så jag blir mer stressad än vanligt. det verkar ju ge positiva effekter eftersom att jag redan kommit jätte långt med fördjupningsskiten. :] men nu ska jag sova så klockan ska ut!! men dränka mina sorger över håret, det ska jag också göra.

peace out

60 talet

just nu håller jag på att samla fakta om ett fördjupningsarbete till slöjden,
mitt ska handla om minimodet och stilikonen Twiggy. '
det lustiga är att min syster hade också ett arbete till slöjden och det var 60talet och twiggy, nästan exakt samma. hur kommer det sig? jag visste inte direkt om att hon skrev om det i nian, däremot visste jag att hon gillar Twiggy, men hur stor är chansen?

håkan är kungen

sitter här i min fotölj med datorn och mobilen framför mig
och lyssnar på håkan samtidigt tänkte att jag ska länka några låtar :]
jag laddar tidigt inför 26 september!!

Kär i en ängel



Du kanske tycker jag verkat borta i tankar
det kanske stämmer
som om jag hade nåt bättre för mig
som om jag inte lyssnade längre
och det gör jag inte heller när jag tänkte på en ängel
Hur kan det va snöflingor i april,
hål i skorna och jag går i ösregnet
och bilarna kör nästan över mig men jag märker inget
och nu går hon runt här inne i huvudet
och jag går mot henne vart jag än går
Jag är kär i en ängel
Hon ser rakt igenom mig och det verkar som solen aldrig når
längre än dit min Natalie går
Jag är i en ängel
Hon ser rakt igenom mig och det verkar som solen aldrig når
Aldrig än dit hon går Aldrig längre än dit min Natalie går
Aldrig längre än dit min Natalie går
Men hennes vänner på resturangen
tror och tyckte jag var dum i huvudet
men jag visste att hon inte brydde sig.
Jag går mot henne vart jag än går
Jag är kär i en ängel
Hon ser rakt igenom mig
och det verkar som solen aldrig når
längre än dit min Natalie går
Jag är kär i en ängel
Hon ser rakt igenom mig
och det verkar som solen aldrig når
Aldrig längre än dit min Natalie går
Aldrig längre än dit min Natalie går

Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din


kärlek är ett brev skickat tusen gånger

cut cut cut

jag vill klippa mig!! och jag ska klippa mig tror jag om jag vågar. vill ju fortfarande låta det växa så det blir långt men det kommer nog ta sin lilla tid!


long time ago

nu va det ett tag sen känns det som, lördags va förra gången..

då va det triathlon lopp i skärhamn det gick ju bra, mina byxor fick några konstiga fläckar på sig som inte går bort, så hej hå med dom! orkar egentligen inte skriva så mycket om det jag är så dålig på att komma ihåg alla bra och roliga insidenter. men det var nog en del sånna den dagen haha! bulle bulle, vatten, banaaaaan. små kul faktiskt..

dagen efter va det inventering på rorsman med teamet, jag bor ju nära så jag gick dessutom jag började gå en timme innan vi skulle samlas så jag hann med en låååång promenad, gottigt! men vi var där och jobbade i fyra timmar, inte det roligaste precis, särskillt inte när affären va ÖPPEN samtidigt också,. jag fick ta hand om kattmaten m.m, tack för den liksom. där sjönk mitt intresse för att skaffa katt. sen när allt va räknat va det dags att åka hem men då va två stycken tvugna att stanna kvar för att sköta inräkningen på en konstig manick,. det blev Josen + hennes bil som fick stanna kvar, tackar man för.. själv gick man till broder och åt middag och kollade på gossip girl, när jag gick hem så somnade jag senare i soffan och blev väckt av min päron som kom hem, då gick jag istället upp för att fortsätta min sömn. somnade något efter åtta och sov hela natten ända tills klockan ringde :] härligt! då va det dags för skolan, men jag satte mig framför teven och sen fick jag stressa sönder för att hinna till bussen klarade det gjorde jag allt.. efter skolan gick jag till ishallen för då va det singelträning, gick väl sådär. axel klarar jag ju men min tränare har kommit fram till att jag har konstig teknik som gör att jag nog aldrig kommer klara dubbelaxel. så jag övade på tekniken mycket den träningen kändes jätte konstigt men det kommer väl tillslut att funka bra så att jag slipper anstränga mig för att det ska se suveränt ut. piruetterna gick tvärdåligt, kan det bero på att jag skrev att dom alltid går bra? jo ja kan nog ha med det att göra faktiskt! när träningen va slut klockan fem började jag min promenad hemåt, hemskt vad jag har blivit duktig på att gå helt plötsligt, hehe. tror att jag faktiskt va ute och gick i lördags också om jag inte minns helt fel, eller va det i fredags? fredags va jag ute i nästan två timmar så det va nog lördagen jag tog en snabbis också, but whatever. i vilket fall glömde jag lägga till att det va gympa igår och jag stötte 6,45m (med 4kg). AWESOOOOME

Tisdag
idag va det riktigt segt. gympa första lektionen, tror jag ska typ gå, springa eller typ åka longboard till skolan på tisdagar.. spelar ingen roll om man är varm redan då. men nu va vi tillbaka gå gympan igen, då kan jag ju meddela att jag stötte 6,75m idag nytt PB. hoppade 4,20m i längd inte direkt det bästa jag gjort men ändå och i höjd klarade jag 1,35 som jag bara klarat några fåtal gånger.
orkar inte prata mer om skolan nu kan ju tillägga att jag har lagt ifrån mig min mobil nu pga to much message.. fingrarna går snart ur led eller nåt så många sms skriver jag. så pusshej om ni vill nåt får ni väl helt enkelt få tag på mig eeh.. imorgon? eller ikväll, efter träningen.. -.-


ps jag har bilder som jag vill lägga upp men datorn är ju pajj så jag får vänta tills den funkar för just nu sitter jag vid den bärbara. that totally sucks! och dubbelt plus till er som orkar läsa allt.

RSS 2.0