helgläger i Skara

blod svett och tårar det blev det! men mesta dels svett.

dag 1:
när vi hoppat av bussen i Skara, så va det bara till att börja gå till idrottslokalen vi skulle sova i, det tog nog en 20minuter. när vi väl var framme hoppade vi i badkläderna och sprang ner till poolerna som fanns i nedervåningen, vilket lyx va. spenderade ett antal timmar där tills vi skulle grilla. efter det minns jag inte, men vi gjorde nog några lekar I think, vi blev nämligen indelade i 3 olika lag, jag blev största hönset över mina kycklingar i lag 3 ;] som sedan vann hela tävlingen men det kommer vi till senare. denna dagen var det också träning minns dock inte när.

dag 2:
väckning för tidigt, energi skulle ner i matlådan. träningen började 08.30 varade till 12. härlig träning full med steg och lite tävlingar, lag 3 vann deltävlingarna vet inte exakt vilka den dagen. senare blev det påfyllning i skafferiet igen, spagetti och köttfärsås. åt och tränade var det man gjorde i stort sett. det bar av till Skara sommarland vid 3 tiden. det duggade, så vi träffade inte direkt rätt dag när det gäller bad utomhus. fast skojigt var det i alla fall! kom hem runt 6 och då var det dags för tacos och ännu flera lekar. efter dagens slut stod lag 3 i ledningen med 19poäng, tätt följt av lag 1 med 15poäng och lag 2 med 12poäng. jämt vare!
måste bara tillägga att JosPos och jag delade på vääärldens fetaste sockervadd :] mer bilder finns på hennes blogg, besök den vettja!


dag 3:
samma väckningstid samma träningstid, samma innehåll av träningen nästan, lite jobbigare tävlingar var nog den stora skillnaden. efter träningen förstod vi (lag 3) att vi vunnit tävlingen, vi kämpade för liv och död, vi ville verkligen inte GÅ till busshållsplatsen igen med packningen. första platsen förtjänade vi, eller framför allt Frida som blev inputt i sargen eftersom att vi tog i så hårt när vi skulle över röda linjen att vi nästan flög. i det ögon blicket kom blodet och även tårar (glädje tårar, vi vann ju ;))

det blev marlenas bil till busshållsplatsen inkl resten av lagets packning. lite surt att dem inte fick bära då spelade det nästan ingen roll eftersom att det var fint väder. 4/5 toasters, kanonkul!
varför det inte blev 5/5 depend on the bad sleep.

imorgon börjar tjörn lägret som varar 6 dagar, så nu ska det packas ännu en gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0